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Chesapeake's ワシントニアン日記

Chesapeake's ワシントニアン日記

カニのホットディップ



カニのホットディップ
(ハワイにあるキンケイズ・レストランでも似たものが)

アペタイザーに最適です。
あつあつのチーズ入りのディップをバゲットやクラッカーにのせましょう。
Edna Valley シャルドネと一緒に頂くと格別。

【材料】(4-6 adults)

1 can crab meat (or even better, 1/4-1/2 lb. Dungeness Crab meat with leg meat)
1 large can artichoke hearts, drained and chopped
1 small onion, thinly sliced
1 cup mayonnaise
1/2 to one cup shredded mozzarella cheese
1/4 cup grated parmesan cheese
salt & pepper
Fresh parsley, chopped for garnish
1/2 lemon, for wedges

【調理法】

1. Heat oven to 350 degrees F (or 180 degrees C)
2. Combine crab meat, mayonnaise, onion, artichoke hearts, and cheese. Season with salt and pepper.
3. Transfer the mixture to an oven-safe baking dish, and bake the dip until bubbly and golden, for about 30 minutes.
4. Take out of the oven and let it sit for 5 minutes. Sprinkle with parsley.
5. Serve with lemon wedges and assorted breads and crackers.

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